Daruire....

Si  acum la inceputul unei noi zile din vietile noastre evocam pe acei  dintre noi care au daruit totul fara ca noi sa stim ca toata bucuria si buna dispozitie ,fara ca noi sa stim ca toate zambetele si toata bucuria ne-a fost daruita de acolo, din strafundul sufletelor , doar pentru noi…. Pentru a ne simti liberi,mai bucurosi si mai fericiti ca acele persoane exista in viata noastra . De cate ori nu v-a pasat de nimic altceva decat  de fericirea celor din jurul vostru fie ca a fost vorba de prieteni dragi ,de familie sau de cel/cea care v-a cucerit sufletul vostru . Astazi propun ca acele persoane care v-a daruit ceva special in viata voastra fara sa ceara absolut nimic sa fie sarbatorite….merita si ele cel putin o zi din an asa cum si femeile si barbatii, mai nou au privilegiul acesta. Nu o spun ca pe un atac al zilelor care tocmai au trecut,ci ca pe un fapt pe care tindem sa il uitam astazi. Si de ce nu ar fi importante aceste persoane? Eu sincer nu gasesc un motiv plauzibil, doar o groaza de motive pro.
Sa fii bucuros ca ai parte de aceste persoane in viata ta si sa nu le indepartezi niciodata…. Ele sunt cele care indiferent de tot, raman langa tine, la bine sau la rau, restul sunt doar etape care vin si trec lasandu-ti  in urma doar, din ce in ce ,pe masura trecerii timpului o vaga amintire a ceea ce erai , o varianta trecuta a personalitatii tale.
Astazi sarbatoresc persoanele care au stat langa mine indiferent de vreme, indiferent de stare,indiferent de etape, persoanele care m-au blamat,care m-au criticat ,care au ras deopotriva cu mine sau care au plins ,persoanele pe care le-am simtit lipite de ceea ce sunt eu astazi , persoanele pentru care care am sacrificat propriul “eu” nu din obligatie ci din daruire.

Propun asta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Alpinism....

De azi încolo

Post scriptum...