Un joc...

La intersectia dintre 2 priviri....se naste un intreg univers plin de simtiri


O masa,  o canapea , 2 personaje ...

Suntem oameni ... si deci ne place sa ne jucam...unora mai putin altora mai mult!

E destul de greu sa  descriu in cuvinte senzatiile pe care le traiesti atunci cand te joci , intr-un mod provocator, sexual ,folosindu-te de cuvinte, flirtand cu cineva care iti intelege limbajul si ii place la randul ei jocul .

 Femeile nu reprezinta sexul slab atunci cand vine vorba de flirt ... dimpotriva! Ele sunt perfect constiente de toate atuurile pe care le poseda , si se folosesc de ele din plin  in acest joc.

“ Se aseaza langa mine... ma intreaba intr-un mod relativ daca poate sa stea . Nici nu asteapta un raspuns ca ii si simt aroma calda a parfumului ei cum  se indreapta   spre  interiorul  pervers al imaginatiei mele  . The game is on !  imi ridic privirea si ma uit fix in ochii ei ...  acorduri verbale , combinate cu o privire fierbinte,  care mimand timiditatea  si oarecum uimirea gestului meu de a o privi fix , un zambet siret in coltul gurii , frecventa ridicata a  inghititurilor de cafea  ..toate astea ma fac sa ma simt stapan pe situatie...si pe ea la fel . Inca o inghititura de cafea ... urmata de o privire patrunzatoare dublata in acelasi timp de o replica acida , menita sa ma dezarmeze :
..............................................................................................
-          DA???  Si ce s-ar intampla daca am ramane noi doi singuri ??
Un fior  porneste din creier,  imbatandu-mi tot corpul ... in mintea mea, imaginatia a luat foc , creand cel putin 10 posibile raspunsuri in care as putea  ca acel “noi doi” sa evadeze ... zambesc  evaziv . Nu pot sa mint , oricum as fi tradat de  privirea pe care o am in acest moment . Ii raspund , evaziv  incercand sa imi stapanesc imaginatia sa puna control chiar si pe cuvintele mele :
-          Nimic ... pentru inceput ...
Zambeste  inocent si oarecum  usurata. Asta a fost singurul moment in care nu am reusit  sa imi dau seama daca  reactia ei e datorita jocului sau  are legaturi mult mai profunde .
Ma joc cu cuvintele ,ma joc cu privirea... si imi face placere sa mi se raspunda la fel . Ochii mei exploreaza pret de cateva clipe ascunse  proportiile  corpului ei . Imi zic De ce nu ? Curiozitatea  isi depune manifestul la portile  gandirii mele . Iar ea ca un arbitru corect ,e datoare cu un raspuns ... Mainile noastre se ating pret de cateva momente ,apoi secunde .. apoi  mana mea  “se scapa “ de langa mine pe piciorul ei... Intonatia cuvintelor sufera o mica scapare urmata de o privire ascutita , si implicit de un acord tacit  din partea ei. Revenim la jocul verbal :
-          Si crezi ca  poti   face o femeie fericita ? asta cauti?
-           Nu caut o femeie pe care o pot face fericita, in general  nu caut . O femeie poate fi fericita independent de mine ... nu un barbat e cheia fericirii unei femei , ci ea insasi.
-          Hmmm.... stii....  prin cate chestii grele am trecut  ,niciodata nu mi-am pierdut  speranta  si latura asta mai copilaroasa a mea . pe care ai observat-o si tu. Cred  ca chestiile astea ma fac sa vad lumea mai buna  ma fac pe mine sa asimilez mai repede si implicit sa cresc . Ma fac mai fericita.
Dar    sexual  ce crezi ? poti face o femeie fericita ?
-          Sexul ... e o intreaga poveste  , una complexa si atat  de  placuta pentru mine . Stii imagineaza-ti un lucru  ( si nu m-am mai putut abtine):
Inchide ochii.... spune-mi ce simti :
-          Nimic
Imi duc buzele la un milimetru distanta de lobul urechii ei , una dintre ele  atingand-o usor , in acelasi timp un deget de al meu trasand o linie fina ,paralela cu coloana ei vertebrala , urcand inapoi , oprindu-se in dreptul cefei , desenand forma umerilor ...
-          Dar acum ? soptindu-i la ureche
Un mic geamat  e  cel mai bun raspuns pe care mi-l putea da ...
Pret de un minut cuvintele nu au mai fost un mijloc de comunicare.... zambetul ei  valorand cat un intreg monolog
-          Revenind la intrebarea ta .. sexual  nu pot face toate tipurile de femei fericite .... insa pe cele care rezoneaza la ceea ce pot sa transmit eu  , am sa incerc ...
-          Asta ma pune pe gandit ...  "
.................................................................................................................................................

  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Alpinism....

De azi încolo

Post scriptum...