Interstelar

        Plutind undeva ... intre cele 2 lumi in care imi duc existenta: una dintre ele este realitatea care uneori imi da aspre lectii despre viata iar cea de-a doua , lumea mea, lumea in care sper ca voi trai la un moment dat , lumea pe care doresc sa o creez in jurul meu, plina de optimism , civilizatie ,bun simt , onoare si cinste, inconjurat de oameni calzi ca painea abia scoasa din cuptor , oameni avand in privire  aroma diminetii de vara ...
        Ghidat de principii, peste care pun in fiecare zi un strat de cunostiinte si intelepciune... ma simt dator vietii asteia sa traiesc, trezindu-ma in fiecare zi manat de dorinta si curiozitatea sa descopar sensuri ascunse,carari nebatute de gandurile mele,  batai nestiute de inima , vibratii misterioase ce reusesc sa imi atinga sufletul. Traim intr-o lume unde oamenii sunt precum planetele dintr-un sistem solar : multe dintre ele  sunt lipsite de viata , medii ostile in care nici macar microbii nu reusesc sa supravietuiasca. Unele sunt prea reci , altele prea fierbinti... insa doar una are conditiile prielnice aparitiei si dezvoltarii vietii, sau nu doar una. Ideea de baza e calatoria in sine. Precum un astronaut echipat cu mijloacele necesare calatoriei interstelare... pleci in cautarea vietii. Si in spatiul asta imens descoperi ca viata e mult mai raspandita decat crezi. Multe dintre planete sunt la inceput... altele mult mai evoluate decat planeta pe care te-ai nascut. Important e sa cartografiezi si sa pui un mare X  pe planetele care merita sa faca parte din reteaua ta. Calatoria catre casa si inapoi catre planetele pe care pui X e intotdeauna usoara .. mai usoara decat un fulg... niciodata nu se uita .. ci se paveaza cu cuvinte care usor se transforma in incredere.   


Din punctul asta de vedere Mama Natura l-a invins pe Einstein si teoria relativitatii. Avem, fiecare in noi un , astronaut gata sa porneasca in explorarea spatiului necunoscut al sau si sa il umple cu harti catre lumi ,catre planete  vii. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Alpinism....

My silence, my words

De azi încolo